Getuigenissen

Reviews loopbaancoaching- 2021Review groei en bloeitraject - november 2021

Ik ben bij Greet terecht gekomen na een lang traject in de klassieke hulpverlening. Mijn paniekstoornis belemmerde mij al jaren om voluit te leven zonder angsten en gepieker. Greet heeft mij bruikbare tips gegeven, inzicht in mijn aandoening zonder te boren in het verleden, te graven in de trauma’s. Greet voelt feilloos aan welke soort hulp ze je moet aanreiken zonder dat je dit zelf aanvoelt. De sfeer is steeds positief en de sessie is toekomstgericht. Zonder afbreuk te doen aan je traumabeleving hoef je het niet te beschrijven noch terug te gaan in je verleden, dat vind ik uitermate positief. In de klassieke hulpverlening starten ze met het openen van de beerput en dat is vaak uiterst uitputtend. Ik kwam steeds gelukkig en rustig terug van de sessie en klaar voor het gebruiken van de vele tips, vol goeie moed. Ik heb mijn coach gevonden!


Review Stress- en Burn-out/loopbaan coaching - augustus 2021

Lieve Greet,

Op een moeilijk moment in mijn leven kwam ik via jouw website in contact. De knop "verzenden" heeft me letterlijk veel moed, energie en zelfs de nodige tranen gekost. Al snel kwam jouw reactie dat je me zou kunnen helpen en dus planden we een kennismakingsgesprek. Ik werd onmiddellijk op mijn gemak gesteld, een logisch vervolg was dan ook om in te stappen in de loopbaancoaching.

Balans werk-privé, is deze job mijn toekomst en wat als dat niet zo is, ... ? Iedere sessie was je een luisterend oor, gaf je me nodige tips, zocht je met mij mee naar oplossingen, daagde je me uit om stappen/actie te ondernemen. De opdrachtjes die ik mee kreeg voor thuis waren soms heel simpel, maar deden mij ook heel hard en diep nadenken (soms met tranen, soms met een glimlach, soms trots, soms angst --> kortom, een emotionele rollercoaster 🙈). Hierdoor heb ik mezelf op heel wat vlakken leren kennen.

Greet, je bent een topcoach die echt het beste wilt voor haar coachees. Je bent voor mij een enorme steun geweest. Je gaf me die denkbeeldige schop onder mijn gat 😉 of om het met jouw woorden te zeggen "dat nodige duwtje in de rug". Mijn rugzakje werd door jou gevuld boordevol tips/advies/ervaring waar ik dagdagelijks mee aan de slag kan. DANKJEWEL voor alles!


Review Stress- en Burn-out coaching - mei 2021

Greet,
Jouw positieve energie werkt aanstekelijk.

Ik ben heel dankbaar dat ik dit traject heb kunnen doorlopen via aangename wandelsessies in de natuur. Dat je mij ondersteunde vanuit jouw eigen ervaringen voelde voor mij als een enorme meerwaarde. De tools die je aanreikt zijn heel toepasbaar in het dagdagelijks leven en bieden mij een houvast voor wanneer het wat minder gaat. Het doet goed om te ondervinden dat ook kleine aanpassingen kunnen bijdragen tot meer energie en een betere balans in werk/ prive. Het doet mij deugd om de aangereikte tools te kunnen toepassen wanneer ik mij gestresseerd voel.


Ik hebt echt meer energie, waardoor ik positiever ben. Ik heb mogen ondervinden dat het wel degelijk mogelijk is om sterker uit een burn-out te geraken. Op korte tijd heb ik nieuwe inzichten verworven en ben ik geëvolueerd naar een betere versie van mezelf. . Ik heb nog een weg af te leggen maar daar waar ik aanvankelijk geen licht aan het eind van de tunnel zag, besef ik nu dat alles goedkomt.

Review van workshop "Vind jouw evenwicht tussen energie en stress" - okt 2020

Een dagje ondergedompeld in de triggers van stress maar bovenal met de tools om deze de baas te blijven. Zen gevoel aan het einde van de workshop en goede moed om deze verder te bouwen in je dagelijkse planning.


Deze workshop is ideaal om terug tot jezelf te komen en opnieuw eens herinnerd worden wat de valkuilen zijn. 


Aangename, interessante opleiding door 2 ervaren dames. 

Verwacht een dag met stukjes theorie en doe-opdrachten maar ook met enkele verrassende inzichten. Een opleiding waar jezelf mag zijn maar ook energie uithaalt.

Reviews sportlessen "Good body work-outs" online

Ik wil jou bedanken voor de manier waarop jij je "geeft" in je online lessen. Je motivatie en enthousiasme werken aanstekelijk. Ik vind het super dat je hiermee zoveel mensen in hun eigen bubbel kan bereiken en het gaat zelfs verder: je slaagt erin om hen aan te zetten tot bewegen, daar waar er anders veel zouden stil vallen.  


De lessen zijn heel tof, gevarieerd en motiverend! Gisteren kon ik er geheel onverwacht niet bij zijn door mijn werk.

Zopas heb ik toch nog de oefeningen kunnen doen dankzij onderstaand filmpje.

 

Ik wil je nogmaals heel oprecht danken voor je inzet om het 3 x per week zeer aangenaam te maken voor al je sportieve ‘volgers’. We krijgen echt waar voor ons geld 😊.


Dankzij jou en de oefeningen (waar ik telkenmale weer naar uit kijk) voel ik me echt beter in mijn vel.

Ook je aanmoedigingen zijn de moeite waard!

 

Zelfs indien de lessen terug ‘live’ zijn, zou ik jou wel nog graag blijven volgen voor sessies in de week via zoom. Ik merk zelf ook dat hoe meer lessen ik volg hoe beter de oefeningen gaan en hoe leuker het telkens wordt (en hoe beter ik me voel).

Review één op één coaching "Leef en beweeg in balans"

Greet reikt je op een rustgevende en vertrouwelijke manier handvaten aan zodat je via de (ver) binding met de natuur een vernieuwend link tussen je hart en je hoofd kunt maken. Zo weet je beter waar je als mens, individu echt voor staat. 

Dankzij dit traject leerde ik mezelf beter kennen en kon ik mijn eigen 'puzzelstukken' beter samenleggen. Ik vond opnieuw mezelf terug. 

Ik sta opnieuw krachtiger in mijn leven. 

>