“Vind jouw evenwicht tussen

energie en stress”

Ben jij iemand die continu zorgt voor anderen, plichtsbewust is en zeer loyaal bent tegenover anderen waarbij je jezelf vergeet, geen tijd en energie meer hebt voor jezelf en niet meer weet hoe je kan ontspannen?

Omdat wij heel sterk geloven in preventie willen we mensen begeleiden bij hun stress- en spanningsklachten.  Zeker in deze onzekere tijden waar de draaglast groot is en de veerkracht onder spanning komt te staan.

Deze workshop biedt voor jou heel wat inzichten en praktische handvaten die ervoor zorgen dat jij opnieuw aan het stuur gaat staan van je leven met:


  • Inzichten over stress, stress triggers en stressgevoeligheid.
  • Praktische tools om dagelijks te ontspannen en energiepeil hoog te houden.
  • Meer energie en goesting om opnieuw dingen te ondernemen.
  • Concrete tips om na de workshop stress- en energieniveau dagelijks te managen.
  • Verfrissende inzichten en krachtige principes om met meer vertrouwen weer aan het stuur van het leven te staan.

"Een dagje ondergedompeld in de triggers van stress maar bovenal met de tools om deze de baas te blijven. Zen gevoel aan het einde van de workshop en goede moed om deze verder in te bouwen in je dagelijkse planning."

"Ik had onlangs het genoegen deel te nemen aan de workshop 'Vind jouw evenwicht tussen stress en energie' verzorgd door Greet en Lieve. De opleiding werd met veel zorg en enthousiasme gegeven en bevatte naast de theoretische inzichten over het ontstaan van stress concrete handvatten om hiermee om te gaan. Er werden concrete demonstraties gegeven in de natuurlijke omgeving van de opleidingsplaats. Handig was ook het praktische overzichtskaartje waarin alles nog eens kort & krachtig werd uitgelegd hoe die stress te lijf te gaan. Een aanrader."

"Als jij dit ook wil, dan is deze workshop een echte aanrader en een warm hart onder de riem in deze bijzondere tijden. Jouw inschrijving is omdat jij de moeite waard bent!"

Welk verschil zou het voor jou  zijn als je je beter in je vel zou voelen, fitter, energieker, meer opgeladen en ontspannen ?

Wat is het voor jou waard om gedreven, gelukkig, energiek en positief te zijn en dit door te geven in je dagelijkse leven?

Als jij dit ook wil, dan is deze workshop een echte aanrader en een warm hart onder de riem in deze bijzondere tijden.

Hoe gaat dat praktisch?

Wat?

Waar?

Wanneer?

Prijs

Workshop “Vind jouw evenwicht tussen energie en stress”

Don Bosco in Leuven

zaterdag 6 november - inloop 9u30 - start 10u tot 16u 

€ 85 vroegboekkorting tot zondag 17 oktober daarna € 95


Wie zijn Wij?

Greet (rechts)

Ik ben Greet Benoot ,sport, wandel - en stress/burn-out en loopbaancoach.  Ik ben gepassioneerd om mensen te laten bewegen fysiek en mentaal. Ik begeleid mensen die zichzelf voortdurend geven, zo hun grenzen overschrijden en toch blijven doorgaan. Mensen die vooral voor anderen zorgen maar te weinig voor zichzelf.

Waar ik zelf tegenaan gelopen ben, van daaruit voel ik een missie om anderen te helpen.  Omdat ik heel sterk geloof in preventie wil ik deze mensen helpen bij hun stress- en spanningsklachten.


Lieve (links)

Mijn naam is Lieve De Moulin, stress-en loopbaancoach. Ik begeleid vooral mensen met stress- en spanningsklachten, vaak rond werkgerelateerde thema’s, of vanuit een werkcontext. Daarnaast ben ik ook shiatsu therapeut.

Voor mij zijn hoofd en lichaam zodanig met elkaar verbonden dat het logisch was om met beide (hoofd en lichaam) aan de slag te gaan.

Mijn passie is om mensen te laten groeien vanuit hun eigen innerlijke kracht, de naam van mijn bedrijf “Win-Force” verwijst daar ook naar.

>